Via REKO-ringar

För vissa av er är det långt att åka till bondgården för att köpa våra varor och därför har vi sedan en tid tillbaka provat att komma närmare er genom så kallade reko-ringar. Vid vissa platser, under en halvtimme, varannan vecka, sker utlämning av förbeställda varor som betalats i förväg med swish. Enkelt, smidigt och väldigt roligt. Just nu har vi valt att vara med på REKO-ringarna i Stockholm Sollentuna (varannan tisdag), Stockholm Liljeholmen och Kungsholmen (varannan onsdag) och Uppsala (varannan torsdag).  Vi gör våra uppdateringar med vad som kan handlas med ett  inlägg från oss ca 5 dagar innan utlämningen. Lägg din beställning i kommentarsfältet, så återkommer vi med hur mycket du ska swisha och sedan ses vi vid orten det givna klockslaget.

Har du inte möjlighet att nå dessa grupper via Facebook så går det bra att maila oss istället så kan du få lägga din beställning där och så möts vi upp vid de givna klockslagen och platsen som är närmast dig. 

Skriv till oss

Beroende på om det är helg eller vardag tar det olika lång tid att svara
Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakta oss

Det är alltid trevligt att talas vid. Ibland kan vi inte svara men skicka då ett sms så blir det enklare för oss att återkomma

Nysätra Resta Gård 13 (gårdsbutiken)
Nysätra Resta gård 10 (mjölkbod, stall och kontor) 749 63 Örsundsbro

076-311 00 17  Försäljningstelefon / gårdsbutiken
073-031 58 09  Djuransvarig Matilda Hammarqvist
072-221 13 01  Ägare Anna Hane 

info@restagard.se         faktura@restagard.se

GÅRDSBUTIKEN Fredag 11-18, Lördag 11-16, Söndag 11 -16
MJOLKBODEN     Alla dagar, dygnet runt