Kom till bondgården

Att ta en biltur till oss är alltid värt resan. Hos oss hittar du alla varor som vi producerar från våra bondgårdsdjur, vilt från vår skog och grönt från våra trädgårdar. Vi har även sådant som vi själva gillar att använda när vi dukar, lagar mat och påtar i trädgården och så lite kul till våra yngsta besäkare också. Vi har också lite tillbehör till den mat som vi själva tillverkar.  Förutom att besöka gårdsbutiken får du vandra fritt runt på hela gården, i parken och på alla vägar och stigar och titta på alla djur.  Alldeles gratis!

GÅRDSBUTIKEN

Fredagar 11.00-18.00 

Lördagar 11.00-16.00

Söndagar 11.00-16.00

Stängt på midsommar- afton och dagen 

men EXTRA ÖPPET dagen innan på torsdagen 11-18 och söndagen som vanligt 11-16

Mjölkboden är öppen dygnet-runt 

AKTUELLT

 Äntligen är sommaren här! Nu är alla ute och betar och njuter av sommarens alla väder. Under våren har vi fått 118 lamm som börjar bli stora nu men går fortfarande och diar med sina mamor i hagen bredvid gårdsbutiken. Vi har även fått ca 50 små kultingar som är med suggorna och bökar och badar i olika hagar, bla en som är precis vid parkeringen till gårdsbutiken.  Hittils har vi fått 22 kalvar men fler kommer under sommaren så nu har vi fler mjölkande kor och har fullt sortiment i mejerihyllan igen. I kylarna och frysarna finns kött och korv till sommerens alla tillfällen. Kom och ät gått och passa på att ta med något hem till middag eller bara kom och vandra runt på gården, i parken, bland hagar och ängar.   

Boka en Nära lammupplevelse eller grisupplevelse eller en koupplevelse så maxar du ditt besök rejält.

MENY i gårdsbutiken alla dagar

Du smakar på gården genom en fika, lättare eller varm vällagad lunch. Det  vi serverar är gjorda på råvaror från gården, vårt kött, våra mejerier, våra ägg, vårt spannmål och våra grönsaker. Här är en del av vår meny


Resta Gård - gårdsbutiken med café på bondgården.

ALLA fredagar (11-18) och lördagar och söndagar 11-16 utom midsommar- afton och dagen

Mjölkboden vid stallplanen (stenhuset) med självbetjäning är alltid öppen - finns lite mejeri, kött och korv


Nysätra Resta Gård 13 (gårdsbutiken)
Nysätra Resta gård 10 (mjölkbod, stall och kontor)
749 63 Örsundsbro
076-311 00 17 Försäljningstelefon / gårdsbutiken
073-031 58 09 Djuransvarig Matilda Hammarqvist
072-221 13 01 Ägare Anna Hane 

Skicka e-post till oss info@restagard.se

Skicka fakturor till oss faktura@restagard.se