Mycket erfaren snickare på lantbruk som tröttnat på stan

Vi behöver göra snickararbeten under lång tid i vår verksamhet som består av ett lantbruk utanför Örsundsbro samt i Stockholms skärgård. Vi erbjuder en heltid, året runt-tjänst. Vi har 8 snickare, 1 betongare och 2 målare samt en är mycket erfaren byggmästare och leder arbetet men som även bygger själv och sköter kontakter med leverantörer mm men behöver bli fler för vi har mycket att bygga. Det är byggnadsarbete av stor variation, allt från laga en ladugårdsdörr till att bygga bostadshus i lösvirke eller som just nu så renoverar vi gamla 1800-talsobjekt på gården.

Du måste ha körkort och tillgång till bil för att kunna komma till och från arbetsplatsen (7 km från Örsundsbro som ligger mellan Uppsala och Enköping). Du måste minst ha 6 års erfarenhet av enbart snickeriarbete helst mer och för den som har mer kan det finnas möjlighet att så småningom få en arbetsledande snickartjänst med högre lön. Vi har mer än kollektivavtalsnivå på månadlön, försäkringar och pension och med möjlighet till utveckling som arbetsledare och högre löner.

Vi värdesätter att du är en kombination av noggrann och snabb, i både tanke och handling och att du är positiv och glad även när det är lite motigt.

Du skall vara ansvarstagande och gilla och ta i och jobba på, kunna vara flexibel med arbetstider och var arbetet förläggs. Det här är ett kul jobb för den som gillar variation och jobba åt entreprenörer med mycket idéer och snabba svängar. Du måste vara stark och i god fysisk form, ha erfarenhet av att bygga hus från grunden till finsnickeri.

Vi är en annorlunda gård som har utegrisar, tackor med lamm, höns, nöt, både kött-och mjölkkor och hästar. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via våra gårdsbutiker. Till denna verksamhet bygger vi för närvarande ett reningsverk, ett mejeri, tre bostadshus samt att vi varsamt renoverar hus och ladugårdar som finns på gården. Vi har också verksamhet ute i Stockholms skärgård där vi bygger bostadshus som vi gör i perioder och då jobbar vi kortvecka med möjlighet till övertid men annars vanliga arbetstider 7-16.

Vi är för övrigt ca 30 anställda med skilda kompetenser

Vår arbetsplats är rökfri och vi har gemensamma aktiviteter dagligen och vi ser oss alla som ett team som jobbar i en helhet där alla bidrar med sin puzzelbit eller kugge i maskineriet. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi vill vara bäst!

Kontakta Anna Hane 0722211301 som sedan förmedlar kontakten och sätter upp möte med vår byggchef Lasse Uddfalk ifall  förutsättningarna finns för en anställning.

Se även www.restagard.se eller på Facebook, sök Resta Gård

Ansök genom att skicka  till jobb@restagard.se